NAKON PORAZA, IZNENAĐENJE: Navijači Nice šokirali francusku, ali i srpsku javnost! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nije uspeo da ostvari željeno na Azurnoj obali.

NAKON PORAZA, IZNENAĐENJE: Navijači Nice šokirali francusku, ali i srpsku javnost! (VIDEO)

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

U okviru 5. kola grpne faze UEFA Lige konferencija, fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju u Nici istoimenom protivniku rezultatom 1:2.

Navedenim rezultatom puleni trenera Gordana Petrića u mnogome su zakomplikovali situaciju u okviru "grupe D" najmlađeg evropskog klupskog takmičenja, pa će pored poslednjeg susreta koji se naredne nedelje igra na stadionu u Humskoj, mnogo toga zavisiti i od sinoć neodigranog susreta u Češkoj Republici između Slovackog i Kelna.

Pored svih fudbalskih uzbuđenja, interesantne scene viđene su i po okončanju susreta na "Alijans Rivijeri" u Nici. 

Naime, očekujući da sve pristalice domaćeg kluba napuste tribine stadiona, navijači Partizana su u iščekivanju da krenu put Beograda, počeli da skandiraju južnoj srpskoj pokrajini. Sa tribine gde su bili smešteni Grobari, zagrmelo je "Kosovo, Kosovo", a na iznenađenje sa tribine gde su bile najvatrenije pristalice domaće ekipe, čulo se "Srbija, Srbija".

 

 

Jasno je da je navedeni gest francuskih navijača naišao na odobravanje svih u Srbiji, ali zasigurno šokirao francusku javnost pošto je ova država priznala nezavisnost tzv, Kosova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading