NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA NA PREKRETNICI: Sledeća destinacija je Premijer liga?

Autor:

Sport

27.10.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazi se na novom početku.

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA NA PREKRETNICI: Sledeća destinacija je Premijer liga?

Foto: Starsport

Sa ekipom Partizana osvojio je jednu šampionsku titulu i dva trofeja namenjena pobedniku nacionalnog kupa. Kasnije su usledili angažmani u Holandiji, Poljskoj i Turskoj, a prethodnu sezonu je proveo u subotičkom Spartaku.

Nemanja Mihajlović je od jula meseca bez kluba, a kako se saznaje on bi uskoro mogao da pokuša da rehabilituje karijeru i to u premijerligašu Bosne i Hercegovine, ekipi Sloge iz Doboja.

Foto: Starsport

Nemanja Mihajlović u dresu subotičkog Spartaka

 

Povodom eventualnog angažmana govorio je za "Mondo" i trener ekipe iz Doboja Zoran Ćurguz:

- Mihajlović još nije potpisao, ali tačno je da pregovaramo, nismo uspeli da dogovorimo sve detalje. U toku dana on će stići na pregovore, pa ćemo vam više informacija moći da damo večeras ili sutra prepodne.

Ekipa Sloge iz Doboja nakon 15 odigranih utakmica u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi zauzima osmu poziciju sa 17 osvojenih bodova (pet pobeda, dva remija i osam poraza), a predstojećeg vikenda na svom terenu dočekuje ekipu Posušja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading