Milojević u NEOČEKIVANOM PROBLEMU pred Trabzon!

Autor:

Sport

27.10.2022

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će se Crvena zvezda izboriti sa ovim?

Milojević u NEOČEKIVANOM PROBLEMU pred Trabzon!

Foto: Starsport

Ibrahim Mustafa i Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde igraju jedan od najvažnijih mečeva u borbi za evropsko proleće.

Na Marakanu u četvrtak od 21 čas dolazi Trabzon, šampion Turske koji je crveno-bele savladao na domaćem terenu sa 2:1 i trenutno ima tri boda više u grupi H Lige Evrope od tima iz Ljutice Bogdana.

Neočekivani problemi stigli su do Miloša Milojevića na dan utakmice. Jedan od najboljih fudbalera Trabzona, 31-godišnji Đanini, u potpunosti se oporavio od povrede i naći će se u startnih 11 na ovoj utakmici.

Đanini je u Trabzonu još od 2020. godine i jedan je od najvažnijih delova napadačkog mozaika šampiona Turske.

Do sada je za Trabzon odigrao 81 utakmicu, postigao je 20, a namestio sedam golova, ali ove sezone nije toliko blistao, upravo zbog povrede. Do sada je tek 14 puta bio na terenu, bez učinka, ali sve to želi da popravi na Marakani, a na Milošu Milojeviću i njegovim izabranicima je da reše ovaj neočekivan problem i da ga u tome spreče.

Nije Đanini bio na terenu na četiri od prethodnih šest mečeva Trabzona, ali je sada izvesno da će biti u prvih 11. Sastav šampiona Turske trebalo bi da izgleda ovako:

Čakir - Larsen, Bartra, Ugo, Elmali - Gbamin, Hamšik - Đanini, Bakasetas, Trezege - Bozok.

Đanini je sa Trabzonom osvojio jednu titulu i dva Superkupa Turske, a najbolje partije u karijeri pružao je u meksičkom klubu Santos Laguna, sa kojim je podigao ukupno pet trofeja, a jedne sezone bio je i najbolji strelac šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading