MUKE ZA NICU I FAVRA: Bez tri igrača dočekuju Partizan!

Autor:

Sport

26.10.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prilika za Partizan da osigura prolaz dalje.

MUKE ZA NICU I FAVRA: Bez tri igrača dočekuju Partizan!

Foto: Starsport

Gordan Petrić i Lusijan Favr

Lusijan Favr je održao konferenciju za medije pred duel 5. kola Lige konferencija, u kom će Nica dočekati ekipu Partizana.

Favr je rekao da je svestan pada u igri svoje ekipe i da nije siguran da su tome doprinele povrede.

- Teško je odgovoriti na to pitanje, sada je bolje stanje sa povredama nego što je bilo i oseća se napredak u radu. Što se tiče Džordana Lotomba ne znam trenutno kako napreduje njegov oporavak. Čini se da nije ništa strašno i da će se uskoro vratiti na teren. Endi Delor je povredio koleno i za sada se oseća dobro, a što se tiče Sofijen Diopa u ovom momentu ne mogu ništa da vam kažem - izjavio je francuski trener na konferenciji za novinare pred meč sa Partizanom.

Na pitanje novinara zbog čega menja sistem odbrane, Favr je odgovorio da još uvek traži idealnu postavu.

- Ništa nije definitivno, bolje je da imamo ekipu koja igra po istom sistemu ali sada smo u fazi konstrukcije. Još nismo sigurni koji je sistem najbolji - istakao je trener Nice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mitrović i Lemina iz perioda dok je igrao za Fulam

Fudbaler Nice Mario Lemina istakao je važnost utamice sa beogradskim klubom.

- Utakmica je za nas vrlo značajna, ako se stvari protiv Partizana ne odviju kako treba nastavak sezone može biti tezak. Ovo je važno i za nas i za naše navijace, zbog toga ostavljamo srce na teren - izjavio je iskusni fudbaler.

Prva utakmica Partizana i Nice u Beogradu završena je bez pobednika, 1:1. Partizan se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli grupe D sa osam bodova, dok je Nica drugoplasirana sa pet bodova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijac mislilac

26.10.2022 13:54

I Bez pet igraca su jaci. Njihov najslabiji je bolji od nasih najboljih. STo se zanosimo. SRECA sto igraju nezaineresovano