ŽELJA NIJE IMALA UPORIŠTE U KVALITETU: Neverica na Marakani - Zvezda već ostala bez šampionskog pehara!

Autor:

Sport

24.10.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja uoči nove sezone bila su velika, ali...

ŽELJA NIJE IMALA UPORIŠTE U KVALITETU: Neverica na Marakani - Zvezda već ostala bez šampionskog pehara!

Foto: Tanjug/AP

Marakana

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi 6. kola Super lige Srbije u fudbalu za žene. Upravo je ova runda takmičenja donela je toliko očekivani susret dve neporažene ekipe koje su sa pravom pred start sezone isticale najviše domete.

Višegodišnji uzasopni srpski šampion, ekipa Spartaka na Gradskom stadionu u Subotici dočekala je Crvenu zvezdu i ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 3:0 (3:0). Golove za pobedničku ekipu postigle su Anđela Frajtović u 6. minutu, Anastasija Ćirić u 29. dok je konačan rezultat meča postavila Živana Stupar u samom finišu prvog dela igre.

Istovremeno treba naglasiti da su "subotičke golubice" u nastavku susreta propustile da realizuju i najstrožu kaznu. Srpska reprezentativka i kapitenka subotičke ekipe Violeta Slović nije bila precizna sa "bele tačke" u 65. minutu susreta. 

 

Nakon ovog susreta Spartak je ostao lider superligaškog karavana sa maksimalnih 18 osvojnih bodova i fantastičnim gol koeficijentom 44:0.

Devojke sa "Marakane" zauzimaju drugu poziciju sa 15 bodova, ali se već sada postavlja pitanje da li je i šampion u aktuelnoj sezoni poznat.

- Super liga Srbije u fudbalu za žene, 6. kolo:

ŽFK Mašinac (Niš) - ŽFK Sloga (Zemun) 1:2

ŽFK Spartak (Subotica) - žFK Crvena zvezda (Beograd) 3:0

ŽFU Zvezda B 2018 (Beograd) - ŽFK Spartak DOO (Subotica) 2:2

ŽFK Vojvodina (Novi Sad) - ŽFK TSC (Kanjiža) 1:1

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading