Kako zaustaviti "Orlove"? SNAJPEROM! Hit izjava legendarnog Bugarina, Božinov otkrio "recept" za Piksijevu četu!

Autor:

Sport

12.10.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Partizana ceni reprezentaciju Srbije.

Kako zaustaviti "Orlove"? SNAJPEROM! Hit izjava legendarnog Bugarina, Božinov otkrio "recept" za Piksijevu četu!

Foto: Starsport

Valeri Božinov

Žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u istu grupu spojio je Srbiju, Mađarsku, Crnu Goru, Bugarsku i Litvaniju.

Nema sumnje da su na prvi pogled "Orlovi" najveći favoriti ove grupe, a u razgovoru za B92.net, to je, na sebi svojstven način, potvrdio i legendarni Bugarin Valeri Božinov:

- Kako zaustaviti Mitrovića, Vlahovića, Tadića i ostale? Snajperom! Lako je, spremiš snajper i udri - rekao je Božinov u vedrom tonu, pa dodao:

- Za moje sunarodnike Bugare biće velika čast i zadovoljstvo što će uopšte imati priliku da igraju protiv ovakve Srbije, Tadića, Vlahovića, Mitrovića... Ja da se pitam spremio bih snajper, ali ne pitam se... Šalim se opet, ali izađeš, odigraš najbolje što znaš. Kako god bude, na kraju tražiš dres od tih igrača i staviš ga u vitrinu kod kuće.

Republika

Foto: Starsport

Valeri Božinov i Leonardo

 

Nekadašnji fudbaler Partizana dao je i prognozu Svetskog prvenstva, te je istakao da "Orlovi" mogu među četiri najbolje selekcije na planeti:

- Srbija, bez dileme, može u polufinale! Nije to ništa čudno. Po meni, to što pokazuje Srbija, odnos prema dresu, forma svih igrača... I ako svi budu zdravi, ako ostane ta energija, jedinstvo, kompaktnost i disciplina, stvarno ih vidim u polufinalu. To iskreno želim jer i srpski narod to zaslužuje. Naravno, svim srcem ću navijati za Srbiju.

Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a prvi meč odigraće protiv Brazilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading