DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezdin lider produžio ugovor, ostaje u crveno-belom do kraja karijere!

Autor:

Sport

10.10.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika vest za zvezdašku porodicu.

DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezdin lider produžio ugovor, ostaje u crveno-belom do kraja karijere!

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Aleksandar Katai

Jedan od najbitnijih fudbalera Crvene zvezde produžio je danas ugovor sa crveno-belima. Gelor Kanga će u Ljutice Bogdana ostati makar do 2025. godine.

Gabonski fudbaler je do sada imao ugovor sa aktuelnim prvakoM Srbije do 2023 godine, međutim, sada je Afrikanac prolongirao vernost crveno-belima.

Foto: Starsport

Gelor Kanga slavi sa navijačima Crvene zvezde

Gelor Kanga je godinama bitna karika mašinerije srpskog giganta, a i pored toga što nekada ume Zvezdu skupo da košta, čini se da bi ovaj tim bez njega mnogo drugačije izgleda. Delić onoga što ume, Gabonac je pokazao u četvrtak, kada je sa dva gola srušio Ferencvaroš, od čega je onaj drugi izabran za gol kola u Ligi Evrope.

Kanga je rođen 1990. godine, trenutno ima 32, tako da će 2025. godine imati punih 35, pa ne treba isključiti i opciju da Crvena zvezda bude Kangi i poslednji klub u karijeri.

Osim crveno-belog dresa, Kanga je u Evropi igrao i za Spartu iz Praga, kao i za ruski Rostov, dok je boje nacionalnog tima branio čak 60 puta (dva pogotka).

Koliko pouzdani vezista znači našem najtrofejnijem klubu, svedoči i ovogodišnja statistika - 19 mečeva, sedam golova i tri asistencija u svim takmičenjima. "Delije" više nemaju razloga za brigu, Kanga ostaje na "Marakani" do daljeg!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading