BOMBA U CRVENOJ ZVEZDI: Očekuje se veliki potpis na "Marakani"!

Autor:

Sport

08.10.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra energija vlada u Crvenoj zvezdi nakon ubedljive pobede protiv Ferencvaroša, a to raspoloženje bi uskoro moglo da se dodatno popravi.

BOMBA U CRVENOJ ZVEZDI: Očekuje se veliki potpis na "Marakani"!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Gelor Kanga, gabonski reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde, nalazi se blizu potpisivanja novog ugovora sa crveno-belima, prenosi "Maxbet Sport".

Gabonac, strelac dva pogotka u pobedi protiv Mađara, ima važeći ugovor sa Zvezdom do 2023. godine, ali bi to moglo biti produženo sve do 2025.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Stefan Mitrović

Kanga je godinama jedan od najbitnijih šrafova u igri Zvezde, a i pored toga što nekad ume da preteruje, čini se da su crveno-beli totalno drugačiji tim sa njim na terenu i van njega. To se posebno videlo na utakmicama Lige Evrope, kada je bio glavni krivac za drugi primljen gol u Trabzonu, ali je zatim dominirao protiv Ferencvaroša i sa dva gola, od čega je jedan proglašen za gol kola, definitivno bio igrač utakmice.

Ove sezone je postigao sedam golova uz tri asistencije, na 18 odigranih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading