ČUDNI SU PUTEVI GOSPODNJI: Nekada je nosio beton, čistio smeće, krečio, a sada će poneti dres sa nacionalnim grbom! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.09.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je mogao i sam da pomisli da će do ovoga stići.

ČUDNI SU PUTEVI GOSPODNJI: Nekada je nosio beton, čistio smeće, krečio, a sada će poneti dres sa nacionalnim grbom! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/marco_pasalic

Marko Pašalić, hrvatski fudbaler koji trenutno nastupa za Borusiju iz Dortmunda, imao je čudan put do fudbalskog vrha.

Ovaj dvadesetdvogodišnji fudbaler koji je rođen u Karlsrueu nije ni sanjao da će jednog dana dostići današnji nivo. O svom životnom putu govorio je za portal "24sata.hr":

- Radio sam kod brata u firmi dve godine, jer u školi baš nije išlo. Otišlo sam na bauštelu da vidim i drugu stranu i kako je teško zaraditi novac. Radio sam sve što oni nisu hteli. Nosio sam beton, smeće, krečio - prisetio se svojih početaka Pašlić, a zatim se osvrnuo i na poziv koji je dobio od saveza da nastupi za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju:

- Jako srećan i ponosan što ću igrati za Hrvatsku. Bio sam na stadionu kao navijač u Sent Etjenu 2016. i posle 2018. godine. Velika ponos i čast. Najviše mogu da pridonesem u ofanzivi, driblam i dajem golove, ali i defanzivno mogu sve što treba.

 

Istakao je Marko Pašalić da je ranije imao poziv i nemačkog nacionalnog tima da ponese dres "Pancera":

- Sada me nisu zvali, ali sam imao poziv pre par godina da igram za Nemačku. Međutim, nije bilo šanse da to učinim. Još ranije sam odlučio da ću igrati za Hrvatsku - zaključio je novi reprezentativac Hrvatske.

Treba napomenuti da je Marko Pašalić 2016. gdine zabeležio jedan nastup za U-17 selekciju "Kockastih".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading