BOMBA NA APENINIMA: Siniša Mihajlović blizu klupe JUVENTUSA!

Autor:

Sport

19.09.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović biće prvi favorit za trenera Juventusa, ako Masimilijano Alegri dobije otkaz, navode italijanski mediji.

BOMBA NA APENINIMA: Siniša Mihajlović blizu klupe JUVENTUSA!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Mihajlović je nedavno dobio otkaz u Bolonji, nakon tri godine provedene u klubu sa severa Italije. Ipak, čini se da neće dugo čekati na novi angažman.

Juventus se nalazi u velikoj krizi rezultata, trenutno su tek na osmoj poziciji u prvenstvu, pa se Masimilijano Alegri nalazi na "tankom ledu". Ukoliko dobije otkaz, Siniša Mihajlović bi mogao da sedne na klupu i predvodi tim koji u svojim redovima ima Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović, fubdbaler Juventusa

Siniša Mihajlović je do sada u karijeri vodio osam klubova. Nakon što je dve sezone bio pomoćni u Interu, preuzeo je Bolonju. Kasnije je vodio i Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, a zatim opet Bolonju. Bio je na klupi Sportinga iz Lisabona, ali je dobio otkaz posle samo devet dana zbog sukoba sa upravom kluba, a takođe je sedeo i na klupi reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading