DUŠAN JE KAO PREPLAŠENA, STIDLJIVA PTIČICA: Nikad veći udar javnosti na Vlahovića posle šokantnog poraza Juventusa od Monce!

Autor:

Sport

19.09.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović trpi velike kritike javnosti nakon šokantnog poraza Juventusa od Monce, rezultatom 1:0.

DUŠAN JE KAO PREPLAŠENA, STIDLJIVA PTIČICA: Nikad veći udar javnosti na Vlahovića posle šokantnog poraza Juventusa od Monce!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Vlahović se, kao i ceo tim Juventusa, nalazi u velikoj krizi, s obzirom da su u poslednjih pet utakmica zabeležili dva remija i tri poraza. Navijačima teško pada i činjenica da su bodove izgubili kod kuće protiv Salernitane i u gostima protiv Monce - u utakmicama koje Juventus mora da pobeđuje ako želi da ostane u trci za šampionsku titulu.

Najglasnija u kritikama je bila "Gazeta delo Sport" i njihov analitičar Fabijana Dela Vale.

- Vlahović je bio reptor u kaznenom prostoru, gladan i nezasit, sada izgleda kao preplašena, stidljiva ptičica koja više ne može da pronađe način da postigne gol, napisao je novinar "Gazete".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri, trener Juventusa

Srpski špic je sezonu krenuo odlično, pa je posle četiri utakmice imao četiri pogotka na svom kontu. Međutim, Alegri se onda odlučio za neobjašnjiv potez, pa je Vlahovića ostavio celu utakmicu na klupi, na gostovanju Juventusa u Firenci. Od tog trenutka je krenuo strmoglav pad crno-belih iz Torina, koji se trenutno nalaze na deobi osmog mesta u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading