BOMBA U SRPSKOM FUDBALU: Sisoko potpisao!

Autor:

Sport

15.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla zvanična potvrda.

BOMBA U SRPSKOM FUDBALU: Sisoko potpisao!

Foto: Starsport

Stadion na Banovom brdu

Na dan kada je Srđan Mijailović napustio Čukarički i prešao u Crvenu zvezdu, "Brđani" su brzo reagovali i pronašli zamenu u belgijskoj ligi.

U pitanju je Sambu Sisoko, koji u redove Čukaričkog stiže iz belgijskog Kortrajka. Ovaj momak, rođen 2000. godine u Maliju, je prošle i ove sezone skupio ukupno 18 nastupa za klub iz Belgije.

-– Odlaskom Srđana Mijailovića otvorilo se mesto na poziciji defanzivnog veznog igrača. Tražili smo igrača koji bi mogao da nam donese dodatni kvalitet, a zahvalni smo i agentu Milošu Mariću, koji nam je već ranije pomogao oko dovođenja Badamosija. I Sisoko dolazi na pozajmicu sa pravom otkupa, biće u konkurenciji već za predstojeći meč protiv Voždovca, izjavio je Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog. 

Republika

Foto: Starsport

 

 

Ekipa Čukaričkog se posle deset odigranih utakmica nalazi na drugom mestu Mozzart Bet Superlige Srbije, sa 22 osvojena boda. Ispred Čukaričkog se nalazi jedino Crvena zvezda, koja je skupila 23, uz odigran meč manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading