EMOTIVAN OPROŠTAJ OD ČUKARIČKOG: Mijailovićeve poslednje reči pred prelazak u Zvezdu!

Autor:

Sport

15.09.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Mijailović, poslednje pojačanje Crvene zvezde, oprostio se danas od kluba u kom je proveo protekle dve sezone.

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD ČUKARIČKOG: Mijailovićeve poslednje reči pred prelazak u Zvezdu!

Foto: Starsport

Srđan Mijailović

Mijailović je na Banovo brdo stigao 2020. godine, nakon što je napustio Krila Sovjetov. Za Čukarički je odigrao 67 utakmica, a postigao je dva pogotka. Sada prelazi u tim u kom je već igrao, u periodu od 2010. do 2013. godine.

Odluka da se vratim u srpski fudbal i da dođem u Čukarički je bila najbolja moguća u tom trenutku. Nisam pogrešio, došao sam u sjajno organizovan klub, ostvarili smo dobre rezultate, proveo sam dve prelepe godine na Banovom brdu. Zavoleo sam sve ljude u klubu, želeo bih da im se zahvalim na svemu i nadam se da će Čukarički ostvariti svoje ciljeve u ovoj sezoni. Veliko hvala i Upravi kluba, koja mi je izašla u susret na kraju prelaznog roka, izjavio je Mijailović na oproštaju.

Foto: Starsport

Mijailović i Sa Pinto

 

Reči hvale za najnovije pojačanje Crvene zvezde imao je Vladimir Matijašević, direktor Čukaričkog.

Mijailović je momak za primer, zahvalni smo mu na svemu što je pružio za Čukarički u proteklom periodu. Izašli smo mu u susret, momka je veliki zvezdaš, vratio se u svoju kuću i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere, rekao je Matijašević.

Mijailović je stigao u Zvezdu, što je crveno-belima deveto, a verovatno i poslednje pojačanje ove sezone. Pre njega su u klub iz Ljutice Bogdana stigli Kingsi Kangva, Usman Bukari,  Aleksandar Pešić, Stefan Mitrović, Jegor Prucev, Nemanja Milunović, Irakli Azarovi i Kalifa Kulibali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading