Partizan je svim silama želeo da ga vidi u svojim redovima, a on stiže u Ljutice Bogdana!

Autor:

Sport

14.09.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba pred sam kraj prelaznog roka.

Partizan je svim silama želeo da ga vidi u svojim redovima, a on stiže u Ljutice Bogdana!

Foto: Starsport

Srđan Mijailović

Do okončanja letnjeg prelaznog roka ostala su još svega 24 časa, a čini se da će baš u tom vremenskom periodu biti jedan od, verovatno najneočekivanijih transfera.

Naime, kako prenosi "Mozzart sport" fudbaler Čukaričkog Srđan Mijailović trebao bi da se vrati na beogradsku "Marakanu" i po drugi put u karijeri obuče crveno-beli dres.

Srđan Mijailović je stanovnik Banovog Brda od 2020. godine i tokom tog perioda u belo-crnom dresu je odigrao 67 mečeva i postigao dva pogotka. Interesantno je napomenuti da je prethodne zime Mijailović bio na korak od prelaska u Partizan pošto ga je tadašnji trener srpskog vicešampiona Aleksandar Stanojević žarko želeo u svom timu, ali do realizacije posla nije došlo.

Foto: Starsport

Srđan Mijailović tokom prvog boravka u Crvenoj zvezdi

 

Srđan Mijailović ima 28 godina. Fudbalski je prohodao u Crvenoj zvezdi, a pre prelaska u Čukarički nastupao je za Kajzerispor i Krila Sovjetov.

Odigrao je i pet mečeva u dresu sa nacionalnim grbom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading