DEKI JE UDARNA VEST U ITALIJI! Stanković MENJA Inzagija na klupi Intera - legenda "nero-azura" pred POVRATKOM na "Meacu"?

Autor:

Sport

09.09.2022

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu trenerska bomba na Apeninima.

DEKI JE UDARNA VEST U ITALIJI! Stanković MENJA Inzagija na klupi Intera - legenda "nero-azura" pred POVRATKOM na "Meacu"?

Foto: Starsport

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Srpski stručnjak Dejan Stanković nalazi se na meti Intera, a na klupi "nero-azura" mogao bi da zameni Simonea Inzagija, prenosi "Tutosport".

Italijan je upisao tri poraza u derbijima na startu sezone (Lacio, Milan i Bajern), te osvojenih devet bodova u Seriji A ne zadovoljavaju apetite čelnika velikana sa "čizme".

Stoga, Inzagiju je postavljen ultimatum, a ukoliko ne slavi u naredna tri duela, uslediće rastanak.

Deki slovi za najozbiljnijeg kandidata da ga zameni, a to bi bio njegov povratak na "Meacu" gde je godinama sa uspehom igrao i osvojio sve što se može osvojiti. Ako se pisanje pomenutog medija ispostavi kao istinito, Stanković bi na novom poslu mogao da debituje već početkom oktobra, protiv Murinjove Rome.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Italijan "na tankom ledu" - Inzagi pred otkazom

Podsetimo da je Srbin trenersko ime izgradio u Crvenoj zvezdi, sa kojom je raskinuo saradnju nakon eliminacije od Makabi Haife u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, a sada bi mogao da dobije novi posao koji bi se mogao nazvati izazovom karijere...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Realno

09.09.2022 06:54

Izgradio trenersko ime u Zvezdi, pa vi ste sou

Peki

09.09.2022 07:16

Nikad od njega veliki trener.