NACIJA NA NOGAMA: Oglasio se Sergej i poslao MOĆNU poruku Srbiji pred SP u Kataru!

Autor:

Sport

07.09.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista očekuje da zaigra i u nokaut fazi svetskog šampionata.

NACIJA NA NOGAMA: Oglasio se Sergej i poslao MOĆNU poruku Srbiji pred SP u Kataru!

Foto: Starsport

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić najavio je da će biti potpuno spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru, a poručio je da se nada da će odigrati više od tri utakmice za "Orlove".

- U novembru ću otići spreman u Katar, u nadi da ću odigrati više od 3 utakmice sa reprezentacijom. Trudim se da se dobro pripremim i stignem u što boljem stanju - izjavio je SMS.

Srbin je upitan da li će nositi nebesko-plavi dres i sledeće godine, ali nije mogao izričito da odgovori.

Ne znam šta da kažem, to su stvari koje zavise od mog agenta i kluba, ali ovde sam sa osmehom - rekao je Milinković-Savić, a potom je zaključio:

Nisam razmišljao o tome šta ću raditi sledeće godine. Kao fudbaleru, teško je gledati tako daleko. Nažalost, igrao sam Ligu šampiona samo godinu dana, šteta, očekivao sam da ću moći da je igram više. Želimo da to nadoknadimo sa celim timom - zaključio je srpski vezista.

Milinković-Savić je govorio uoči meča 1. kola grupne faze Lige Evrope, a na "Olimpiko" u četvrtak od 21 čas stiže ekipe Fejenorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading