SJAJNA VEST ZA PIKSIJA: Selektor Srbije zadovoljno trlja ruke!

Autor:

Sport

04.09.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna forma srpskog golmana raduje kompletnu javnost.

SJAJNA VEST ZA PIKSIJA: Selektor Srbije zadovoljno trlja ruke!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Reprezentativni golman Srbije, Predrag Rajković, je ovog leta iz Remsa prešao u Majorku, a na početku svoje ere u Španiji brani biljantno.

Fudbaleri Majorke su u prva četiri kola Primere primili tri gola, što i nije toliko impozantna statistika. Međutim, zanimljivo je da je srpski čuvar mreže sva tri puta bio savladan sa bele tačke, odnosno da punih 360 minuta nije primio gol, osim iz penala!

Republika

Foto: Starsport

Predrag Rajković

Krenimo redom...

Rajković je već na debiju na golu Majorke sačuvao mrežu netaknutomm na teškom gostovanju Atletik Bilbau, pošto je u utakmici koja je završena 0:0 upisao čak šest odbrana.

U drugom kolu La Lige je Majorka na svom terenu poražena od Betisa rezutatom 2:1, a Rajkovića je Borha Iglesijas oba puta savladao sa 11 metara. Na toj utakmici je golman reprezentacije Srbije imao jednu odbranu.

Na red je došlo gostovanje Raju Valjekanu, koje su Rajković i saigrači rešili u svoju korist sa 2:0, a "jedinica" Majorke uopšte nije imala posla, pošto nije bilo potrebe nijednom da reaguje.

Na kraju, ove subote su Majorka i Đirona podelile bodove (1:1), a Predrag Rajković je kapitulirao u drugom minutu sudijske nadoknade meča, kada ga je sa bele tačke savladao Samjuel Saiz. Pre toga je srpski čuvar mreže upisao tri odbrane.

Dakle, tokom prvih 360 minuta u dresu Majorke, Rajković je primio samo tri gola iz penala, dva puta je sačuvao mrežu, a imao je i 10 odbrana!

Izuzetne partije Predraga Rajkovića sigurno raduju i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji će biti na slatkim mukama da odredi ko će biti prvi golman "Orlova" na Mundijalu u Kataru.

Podsetimo, osim Rajkovića, sjajno brani i Vanja Milinković-Savić koji u Torinu potpuno zasluženo uživa veliko poverenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading