Dan uoči Poljske: Pešić o povredi Nedovića i povratku Vanje i Milutinova!

Autor:

Sport

07.09.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije, u četvrtak od 21 čas, sastaje se sa selekcijom Poljske u okviru petog kola grupe "D" na ovogodišnjem Evrobasketu.

Dan uoči Poljske: Pešić o povredi Nedovića i povratku Vanje i Milutinova!

Foto: Starsport

Selektor naše selekcije Svetislav Pešić obratio se na konferenciji za štampu dan uoči duela protiv Poljske:

- Ovo je zadnja utakmica u grupi, ništa se bitno nije desilo. Mi smo znali da će to tako da bude. Završava se utakmicom sa Poljskom koja je pokazala jednu timsku igru i vrlo jasan koncept igre. Oni na svim pozciijama imaju iskusne igrače, izvandredno ih vodi trener sa naših prostora. Napravio je izuzetnu igru, a iako su izgubili jedan meč brzo su se vratili. To je karakteristika pravih ekipa, Mi smo u toj situaciji kao i pred svaku utakmicu, samo što sada imamo slobodan dan. Večeras ćemo da radimo u dve grupe. Malo taktike, malo fitnes- objasnio je on.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Oglasio se i o Nedoviću i igračima koji nedostaju:

- Što se tiče igrača nadamo se da bi sutra Nikola mogao da odigra prve minute na ovom EP, nadamo se da će i Vanja Marinković da se priključi ekipi, videćemo sutra kakva je situacija na treningu. Nedović je povredio taj list ili deo mišića. Vicečemo da li če i koliko će on odsustvovati. Medicinsko osoblje pravi plan za njegov oporavak. Videćemo kakva je situacija sa njim- objasnio je on i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Vanja Marinković

- Svaki dan napredujemo, ali svaki dan nam se dešavaju ovakve stvari, tako da nam malo to remeti te programe koje smo smislili. Ali šta da radimo, to je sve predvidljivo bilo. Evo vidite i Slovenija je ostala bez Tobija koji se povredio. Naravno bez takvih igrača je vrlo teško da dobiješ sledeću utakmicu. Timska igra nadoknadi, malo se stisnu, nadoknade njihov izostanak, ali odsustvo takvih igrača kao što su Milutinov, Bjelica i Vanja… Malo mi je krivo zbog Vanje jer je pokazao u dve utakmice ali to mu se desilo- na kraju je rekao Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading