TEŽAK JE ŽIVOT NAVIJAČA: Kako bi vi reagovali da meč svojih ljubimaca morate da pratite na ovaj način? (FOTO)

Autor:

Sport

05.09.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fudbalskim terenima širom sveta svašta se može videti...

TEŽAK JE ŽIVOT NAVIJAČA: Kako bi vi reagovali da meč svojih ljubimaca morate da pratite na ovaj način? (FOTO)

Foto: Twitter.com/printscreen

Međutim, slike koje stižu iz Francuske svakako se mogu svrstati u rubriku "verovali ili ne", a možda upravo ovakvo praćenje fudbalske igre predstavlja budućnost navijačkog života.

Naime, tokom susreta francuske elitne divizije između ekipa Troa i Rena dvojica navijača su meč pratila iz đakuzija koji je bio postavljen u blizini korner zastavice, a da im užitak bide veći, uz fudbalsku predstavu i đakuzi, uživali su i u omiljenom navijačkom osveženju, pivu.

 

 

Traba napomenuti da je pomenuti susret 6. kola francuske Lige 1 između ekipa Troa i Rena okončan podelom bodova 1:1. Domaćin je poveo u 14. minutu kada se u listu strelaca upisao Ike Ugbo, a konačan rezultat postavio je Baptista Santamaria u uvodnim minutima drugog poluvremena.

Nakon ovog susreta obe ekipe se nalaze u sredini tabele. Troa zauzima 11. poziciju sa sedam osvojenih bodova, dok je Ren sa bodom više trenutno devetoplasirani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading