POVRATAK NA MESTO USPEHA: Nenad Lalatović ponovo u superligaškom karavanu!

Autor:

Sport

05.09.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerska klackalica u Nišu se nastavlja.

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Nenad Lalatović ponovo u superligaškom karavanu!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nije se dugo Saša Mrkić zadržao na klupi niškog Radničkog.

Loši rezultati koji se nastavljaju uslovili su novu promenu trenera na "Čairu". Prethodnog vikenda ekipa Radničkog je na svom terenu odigrala samo 1:1 protiv novosadske Mladosti GAT i svakako da trenutna 12. pozicija na tabeli superligaškog karavana ne može da zadovolji bilo koga u Nišu.

Kako prenosi "Mozzart sport" dogovor oko angažmana novog trenera je postignut i na "Čair" će se vratiti Nenad Lalatović.

 

 

Nenad Lalatović je na klupi "Reala sa Nišave" sedeo u sezoni 2018/19 ostvarivši zapažene rezultate. On u niš stiže nakon dvoipomesečnog rukovođenja banjalučkim Borcem.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde tokom dosadašnje karijere sedeo je na klupi Srema iz Sremske Mitrovice, novosadskog Proletera, Voždovca, Napretka, Crvene zvezde, čačanskog Borca, Vojvodine, Čukaričkog, Al-Batina iz Saudijske Arabije, kragujevačkog Radničkog 1923 i već pominjanog Borca iz Banjaluke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading