Od učiteljice do MILIONERKE zahvaljući OVOM poslu: Ispovest prosvetne radnice koja je ŠOKIRALA sve, evo kako se OBOGATILA!

Autor:

Zabava

05.09.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Tilija otkrila je uspeh svog statusa milionerke!

Od učiteljice do MILIONERKE zahvaljući OVOM poslu: Ispovest prosvetne radnice koja je ŠOKIRALA sve, evo kako se OBOGATILA!

Foto: Printscreen

Kortni Tilija, nekada atraktivna učiteljica, a danas milionerka i jedna od vodećih diva OnliFans platforme. Kortni tvrdi da je status milionerke stekla tek nakon što je napustila učiteljsku poziciju, pa se fokusirala na eksplicitan sadržaj, koji je plasirala na internetu. 

Kortni objašnjava da je dobila i zaradila više od milion dolara preko tri naloga na OnliFansu i to za samo nešto više od tri godine. Kako dalje ističe, ne žali zbog drastične promene koju je napravila u životu, budući da joj se isplatila. 

 

 

No, dodatno gde zarađuje dosta više jeste njena VIP stranica, a pored toga ima i besplatnu platformu, kao i prodavnicu robe. VIP stranica joj donosi skoro 750 dolara, a na njoj promoviše svoje nago telo i plasira eksplicitni sadržaj. 

Ona se osvrnula i na život kao učiteljice, te je objasnila da bi joj trebalo oko 25 godina kao nastavki specijalnog obrazovanja kako bi zaradila milion dolara, a onda joj se život preko noći ogolio na bolje. 

 

Kortni je preselila svog muža i 4 dece u LA iz Arizone i mogli su da uživaju u porodičnom odmoru na Havajima i Nešvilu. Takođe je bila na nekoliko solo putovanja u Kolumbiju i Jamajku. 

 

 

Kortni dodaje da svoj dodatni prihod koristi za donacije skloništima za beskućnike u okolini Los Anđelesa. 

Ona nam jasno daje do znanja da nije zabrinuta šta njena deca misle o njenoj profesiji. Umesto toga, ona i njen muž su usredsređeni na to da svoju decu nauče da budu otvorenog uma i da ne sramote druge onim što rade za život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading