Pucalo je u derbiju! Vlahović pocepao mrežu, Abraham i VAR spasili Romu i Murinja poraza! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa odigrali su nerešeno 1:1 protiv Rome u okviru trećeg kola Serije A.

Pucalo je u derbiju! Vlahović pocepao mrežu, Abraham i VAR spasili Romu i Murinja poraza! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

"Stara dama" je na fantastičan način započela ovaj duel i prelepim golom Dušana Vlahovića već u drugom minutu došla do prednosti.

Juventus je došao i do drugog gola sredinom prvog poluvremena kada je Lokateli uputio predivan udarac ka golu Rui Patrisija, ali je taj pogodak poništen nakon VAR intervencije i igranja rukom Dušana Vlahovića.

Konačnih 1:1 postavio je Tami Abraham u 69. minutu meča.

Srpski reprezentativci Filip Kostić i Dušan Vlahović od prvog minuta su se našli na terenu, a Kostić je pritom zaradio i žuti karton. Sa druge strane Nemanja Matić je takođe bio starter u timu Rome.

 

 

Nakon četiri odigrana kola Juventus se nalazi na šestom mestu sa pet osvojenih bodova, dok je Roma na mestu broj dva sa dva boda više od "stare dame".

U drugom meču današnjeh programa Torino je savladao Kremoneze u gostima sa 2:1, a strelac za "bikove" bio je i srpski as Nemanja Radonjić.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading