UZALUD MITROVIĆEV 100. GOL: Arsenal posle preokreta srušio Fulam i ponovo zaseo na čelo Premijer lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan duel u Severnom Londonu.

UZALUD MITROVIĆEV 100. GOL: Arsenal posle preokreta srušio Fulam i ponovo zaseo na čelo Premijer lige! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala savladali su Fulam u okviru 4. kola Premijer lige rezultatom 2:1.

Tobdžije su jedini tim koji ima maksimalan učinak, pa se trenutno nalaze na prvom mestu sa 12 bodova.

Sa druge strane, Kotidžersi su doživeli prvi poraz ove sezone, pa se posle četiri kola nalaze na poziciji 11 sa pet bodova.

Arsenal je u prvom poluvremenu bio bolji tim, imao je nekoliko veoma opasnih šansi, a najbliži golu bio je Martineli koji je pogodio prečku.

U nastavku je Fulam zaigrao hrabrije i otresitije i to mu se ubrzo isplatilo. Aleksandar Mitrović je ukrao loptu Gabrijelu, a potom preciznim udarcem savladao Bernda Lenoa. Bio je to njegov jubilarni 100. gol u dresu londonskog kluba i četvrti pogodak u Premijer ligi ove sezone.

Ipak, Arsenal do kraja meča stiže do preokreta. Prvo je Odegar izjednačio na 1:1, a onda se Gabrijel iskupio za veliki kiks i pogodio za 2:1. Ovaj gol bio je problematičan pošto je njemu prethodilo igranje rukom Viljama Salibe, ali VAR je odlučio da prizna pogodak.

Imao je Fulam i pre i posle toga nekoliko šansi, mogao je Mitrović do novog gola, ali je Remzdejl ostao nesavladan, pa je Arsenal osvojio tri velika boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading