KAO DA IM RADE MUJO I HASO! FS BiH čestitao Zrinjskom plasman u Ligu konferencija, a oni ispali od Slovana (FOTO)

Autor:

Sport

26.08.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zrinjski je sve do 122. minuta produžetka imao rezultat (1:1) koji ga je vodio u grupnu fazu i tada je neko ko se bavi društvenim mrežama u FS BiH odlučio da je vreme za čestitku, ali je klub iz Bratislave dao gol i uveo utakmicu u penale, gde je kasnije i slavio.

KAO DA IM RADE MUJO I HASO! FS BiH čestitao Zrinjskom plasman u Ligu konferencija, a oni ispali od Slovana (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine napravio je ozbiljan propust čestitajući Zrinjskom plasman u grupnu fazu Lige konferencija, iako je ekipa iz Mostara elimisana u plej-ofu od Slovana iz Bratislave nakon izvođenja jedanaesteraca.

 

 


Zrinjski je sve do 122. minuta produžetka imao rezultat (1:1) koji ga je vodio u grupnu fazu i tada je neko ko se bavi društvenim mrežama u FS BiH odlučio da je vreme za čestitku, pa je na Fejsbuk profilu saveza napisao:

- Istorijski rezultat bh. klupskog fudbala. HŠK Zrinjski je ostvario plasman u grupnu fazu UEFA konferencijske lige. Bravo HŠK Zrinjski Mostar.
 

 

 

Republika

Foto: printscreen/https://www.nfsbih.ba/

Čestitka Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine

Međutim, Slovan je preko Erika Ramireza postigao gol za 2:1 u 122. minutu i izborio jedanaesterce u kojima je slavio sa 6:5, a pobedonosni gol za Slovake postigao je srpski fudbaler Aleksandar Čavrić u sedmoj seriji.

Objava sa Fejsbuka ubrzo je obrisana, ali su je mnogi sačuvali, pa je propust FS BiH ostao zabeležen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading