ŽELIMO DA PROĐEMO! Mrkela posle žreba za LE: Grupa izuzetno jaka!

Autor:

Sport

26.08.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde izneo utiske o protivnika u grupi H drugog po snazi UEFA takmičenja.

ŽELIMO DA PROĐEMO! Mrkela posle žreba za LE: Grupa izuzetno jaka!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su protivnike u Ligi Evrope, a sa kim će igrati u grupi H, možete pročitati OVDE, gde ste mogli da pratite uživo žreb iz minuta u minut.

Utiske po izvlačenju izneo je Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela

- Tako je, grupa je izuzetno jaka, videli ste druge grupe, nisu nimalo lakše, možda smo mogli iz nekog šešira da izvučemo slabijeg protivnika. Želeli smo jake protivnike, mislim da su atraktivni za naše navijače. Naši ciljevi će biti isti kao što su bili i ranijih godina. Želimo da prođemo, da se kvalifikujemo među 16 ili 32 ekipa u Ligi Evrope, što smo i činili. Poslednja tri naša učešća su bila uspešna, želimo da tako bude i ove godine - rekao je Mrkela.

Potom je govorio posebno o svakom protivniku.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela

- Svi su protivnici jaki, teško je proceniti ko je tu glavni favorit. Monako dolazi iz jake lige, uvek imaju dobre igrače, dobro igraju, mogu da igraju i u Ligi šampiona. Ferencvaroš je šampion svoje zemlje, tim koji je u usponu. Mislim da je prošle godine bio u Ligi šampiona. Trabzon je dosta uložio, prvak je Turske, tamo je velika euforija oko tog kluba, očekivali su Ligu šampiona, ali nisu se proslavili. Međutim, biće kvalitetan protivnik sa jakim navijačima. 

Dotakao se i ispadanje od Makabi Haife u plej-ofu za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

- Svima nam je teško bilo što smo ispali iz LŠ, emocije nisu onakve kakve smo očekivali, ali život ide dalje, još jedno evropsko takmičenje u grupama. Međutim, apsolutno najvažniji protivnik je Javor u ovom trenutku - zaključio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mladen

26.08.2022 13:18

Ajde Mrkela ti i Terzic napustajte C.Zvezdu!!! Dosta je bilo!!! Koje Igrace ste doveli?? Sve Amaterski, a hocete u LC??? Hehehe ma daj..,,