ODBIO SAM JUNAJTED! "Crveni đavoli" u problemu, Nemac neće na Old Traford (FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno je da je postojala ponuda. Mančester junajted je veliki klub i nadam se da svi mogu da shvate da sam razmatrao i razmišljao da li da prihvatim ponudu, napisao je iskusni as na Instagramu.

ODBIO SAM JUNAJTED! "Crveni đavoli" u problemu, Nemac neće na Old Traford (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš

Golman Ajntrahta iz Frankfurta Kevin Trap (32) saopštio je da je odbio da pređe u Mančester junajted i da ostaje u nemačkom fudbalskom klubu sa kojim ima ugovor do 2024. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kevin Trap sa trofejem Lige Evrope prošle sezone

- Tačno je da je postojala ponuda. Mančester junajted je veliki klub i nadam se da svi mogu da shvate da sam razmatrao i razmišljao da li da prihvatim ponudu - napisao je Trap na Instagramu i naveo:


- Juče sam obavestio predstavnike oba kluba da sam odlučio da ostanem u Ajntrahtu. Doživeo sam nezaboravne godine u Frankfurtu i zajedno smo pisali istoriju. Početak sezone je bio težak, ali imam apsolutno poverenje u ekipu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Trapp (@kevintrapp)

 


Kako prenose britanski mediji, Mančester junajted će sada pokušati da angažuje rezervnog čuvara mreže Njukasla, Slovaka Martina Dubravku, koji bi trebalo da bude konkurencija Špancu Davidu de Hei.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading