NE PLAŠI ME ATMOSFERA NA MARAKANI! Trener Makabija: Pritisak će se prebaciti na NJIH, vežbali smo PENALE (FOTO)

Autor:

Sport

22.08.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri iz Haife došli su u Beograd sa prednošću od 3:2 protiv Crvene zvezde, a revanš plej-ofa za plasman u Ligu šampiona igra se u utorak od 21 sat.

NE PLAŠI ME ATMOSFERA NA MARAKANI! Trener Makabija: Pritisak će se prebaciti na NJIH, vežbali smo PENALE (FOTO)

Foto: Starsport

Barak Bakhar

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 sat na punoj Marakani igraju revanš utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

U prvom meču, Izraelci su na svom terenu slavili sa 3:2, a trener gostiju Barak Bakhar izneo je očekivanja pred susret u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bakhar

- Francdi Pjero (strelac dva gola u prvom duelu) trebalo bi da trenira i ne vidim razlog zašto ne bi igrao. Došli smo da igramo našu igru. Da kontrolišemo, da pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife. Moramo da znamo kako da reagujemo na situacije na terenu. Rizikovali smo kad smo bili u zaostatku kod kuće i uspeli smo da preokrenemo rezultat. Biće to jedna izbalansirana utakmica - rekao je Bakhar.

Penali su moguća opcija ukoliko crveno-beli na kraju pobede sa golom razlike.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bakhar

Ako dođete do penala, bitno je ko je završio utakmicu. Da, radili smo na njima. Morate uvek da budete spremni - dodao je trener Makabija iz Haife.

Zanimljivo da je mladi stručnjak (42) istakao da ga ne zanima vrela atmosfera.

Republika

Foto: Starsport

Trening fudbalera Makabija iz Haife na Marakani

- Stadion me ne opterećuje, imamo iskusne igrače. Ipak, moramo da se nosimo sa atmosferom i nema sumnje da ćemo to uraditi. Za razliku od Olimpijakosa, biće duplo veći broj navijača i vrelija atmosfera. Očigledno je da pritisak kod oba tima postoji, a kako vreme bude prolazilo on će se prebaciti na njih. Otvaranje utakmice je svakako važno - zaključio je Bakar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading