MARAKANA PREDNOST! Katai pred Haifu: Nadam se da ću biti stari, i da damo gol u 90. minutu... (FOTO)

Autor:

Sport

22.08.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 sat igraju revanš utakmicu plej-fa za plasman u Ligu šampiona protiv izraelskog prvaka, a u prvom meču poraženi su sa 3:2.

MARAKANA PREDNOST! Katai pred Haifu: Nadam se da ću biti stari, i da damo gol u 90. minutu... (FOTO)

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife od 21 čas na punoj Marakani.

Crveno-beli su u prvom meču poraženi sa 3:2, iako su vodili 2:1 u Izraelu, a očekivanja pred susret izneo je i Aleksandar Katai, krilni napadač domaćeg tima.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Milunović i Aleksandar Katai na utakmici u Haifi

Marakana je prednost i mi se nećemo uplašiti pred našim navijačima. Očekujem pun stadion, maksimalnu podršku, a ostalo je na nama da uradimo na terenu i stignemo rezultat - počeo je Katai. 

Veruje momak iz Srbobrana da će u utorak biti pravi.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Katai na utakmici u Haifi

Nije sve bilo po planu kako smo zamišljali što se tiče rezultat, izuzev ove utakmice sa Makabijem. Do tada je bilo idealno, jer smo sve pobedili u prvenstvu i prošli Pjunik. Što se moje igre tiče, ona nije toliko bitna kada su rezultati tu, ali nadam se da ću sutra biti stari Katai. Znači nam Bukari, njegova brzina plaši protivnike. Zatvarali su našu levu stranu, ali smo i po desnom boku prilično opasni. 

Povremeni repezentativac Srbije upitan je da li očekuje da mu Aleksandar Pešić vrati asistenciju.

Kako god, samo da lopta pređe liniju i da se to desi što ranije, to bi nam odgovaralo. Idealan scenario bi bio da dođemo do rane prednosti, ali utakmica traje 90 minuta. I da damo gol u 90. minutu, idemo u produžetke.

Za kraj očekuje pune tribine, i atmosferu za pamćenje.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Poziv Delija

Drago nam je zbog interesovanja za utakmicu, a lepše je igrati pred punim stadionom nego kad dođe 10, 15 hiljada ljudi. Atmosfera će biti dobra, navijanje odlično, a želja svakog igrača je da igramo pred punim stadionom - zaključio je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading