"MAMA, SVE JE SAZNAO, NE PIŠI"! Svetlanu (19) je muž ISKASAPIO pred bebom kad je saznao šta TAŠTA planira!

Autor:

Svet

23.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana pre smrti, devojka, je rekla majci da želi da napusti muža.

"MAMA, SVE JE SAZNAO, NE PIŠI"! Svetlanu (19) je muž ISKASAPIO pred bebom kad je saznao šta TAŠTA planira!

Foto: Printskrin/Youtube/Lets do it

Ruska policija pokrenula je krivični postupak zbog ubistva 19-godišnje studentkinje Svetlane Kopteve, nakon što je glavni osumnjičeni, njen suprug Nikita Gusev (23), izvršio samoubistvo 4. avgusta ujutru.

Žrtva je bila izbodena nožem pred svojom petomesečnom bebom, sofa i jastuk bili su prekriveni krvlju. Flašice sa mlekom bile su razbacane unaokolo. Mokar veš je i dalje bio u mašini, a beba je plakala u krevecu. To je bila scena koja je dočekala policiju kada su upali u stan u Jekataringurgu.

Dva dana pre smrti, devojka je rekla majci da želi da napusti muža sa kojim je nedavno dobila sina. Rođaci su podržali Svetlaninu odluku, a majka je odlučila da izbaci zeta iz jednosobnog stana, koji je iznajmljen za devojku i njenog malog sina. Kada je jedan rođak stigao do višespratnice , ulaz je već bio ograđen od strane policije.

- Znao je sve. Ne piši. Zbogom, mama - napisala je Svetlana u poslednjoj poruci svojoj majci u 04:12 ujutru. Pretpostavlja se da je ubijena između 08.30 i 10.00 časova.

Ranije su Nikita i Svetlana živeli u stanu momkovog oca, ali je posle porodičnog sukoba čovek zatražio od sina i trudne snaje da se isele.

- Preselila sam je (Svetlanu) u njihov prvi stan na drugom spratu, da ne bi bacio njenu torbu sa osmog sprata - priseća se majka ubijene devojke Elena Kopteva za Komsomolskaju pravdu, prenosi Objektiv.

Ona kaže da nije dala dozvolu Nikiti da živi u novom stanu u koji su prvobitno smeli da ulaze samo ona, Svetlana i devojčin otac. Međutim on je nabavio ključ i uselio se.

- Nije imao pravo da tamo živi! To sam uradila da zaštitim svoju ćerku. Nećak je otišao kod njih da proveri da Sveti ništa nije uradio - rekla je očajna majka.

Nakon ubistva svoje ćerke, Elena je odvela unuka kod sebe u grad Verhnaja Salda.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading