HAOS U MADRIDU: As Atletika hteo da se bije s navijačima! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne scene stižu nam iz Madrida.

HAOS U MADRIDU: As Atletika hteo da se bije s navijačima! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U okviru 2. kola španske LaLige fudbaleri madridskog Atletika na svom terenu poraženi su od ekipe Viljareala rezultatom 2:0.

Golovima Pinoa u 71. i Morena u 90+7. minutu "Žuta podmornica" odnosi bodove iz španske prestonice, a pristalice madridskih crveno-belih imali su šta da kažu svojim ljubimcima.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledila je očekivana reakcija nezadovoljnih navijača. Sve navedeno moglo bi biti i potpuno očekivano, jer je jasno kako verni navijači mogu da reaguju nakon lošeg rezultata kluba za koji žive, ali svakako se reakcija jednog fudbalera "Jorgandžija" može svrstati u kategoriju nedozvoljenih.

Naime, očigledno isprovociran povicima sa tribina Mario Hermoso je krenuo ka navijačima. Preskočio je i ogradu u nameri da se sa njima razračuna, ali su iskusnog dvadesetsedmogodišnjeg španskog fudbalera saigrači sprečili da izazove incident većih razmera.

Da podsetimo, madridski Atletiko je na startu nove sezone slavio na gostovanju Hetafeu sa ubedljivih 3:0, a već narednog vikenda ekipu Diega Simeonea očekuje teško gostovanje u Valensiji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading