DŽAJIĆ SIJA OD SREĆE: Ovo je Zvezdino ZLATNO doba!

Autor:

Sport

20.08.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije zadovoljstvo.

DŽAJIĆ SIJA OD SREĆE: Ovo je Zvezdino ZLATNO doba!

Foto: Starsport

Dragan Džajić

Dragan Džajić, počasni predsednik Crvene zvezde, smatra da njegov voljeni klub prolazi kroz neke od najboljih trenutaka u svojoj istoriji

- Posao koji radi uprava Crvene zvezde je fantastičan, a rezultati su uvek bili najbolje merilo za sve. Oni govore da Zvezda nije bila ovoliko moćna još od kad smo se popeli na vrh Evrope i sveta, i ono što posebno može sve da nas raduje, to je da klub iz godine u godinu pravi nove uspehe, i krupnim koracima prosperira. Ovo je zlatno doba Crvene zvezde i svaki navijač treba da bude ponosan na to što može da svedoči ovakvim uspesima, a ono u šta sam siguran je da će da ih bude još mnogo u godinama koje slede - izjavio je Džajić za zvanični sajt crveno-belih.

Srpskog šampiona u utorak 23. avgusta očekuje revanš meč ple-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

Podsetimo, u uvodnom meču u Izraelu bilo je 3:2 za domaćina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Prava pitanja

20.08.2022 10:27

Hoće li FK Parizan u narednih 10 godina od države dobiti 50 miliona evra više od Zvezde kao što je Zvezda u prethodnih 10 godina dobila više od Partizana? Hoće li mu banke otpisivati dugove? Hoće li u košarci pozajmiti ime i grb drugom klubu, pa vratiti samo 2,5% duga?