ĆIRKOVIĆ ODUŠEVLJEN NOVIM TRENEROM CRNO-BELIH: Petrić UDAHNUO život Partizanu!

Autor:

Sport

20.08.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Petrić, još za neke novi trener Partizana, imao je više nego dobar evropski debi pošto su njegovi izabranici dali četiri gola i pobedili malteški Hamrun spartans sa 4:1 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

ĆIRKOVIĆ ODUŠEVLJEN NOVIM TRENEROM CRNO-BELIH: Petrić UDAHNUO život Partizanu!

Foto: Starsport

Pod komandom nekadašnjeg defanzivca crno-belih fudbaleri "parnog valjka" izgledaju svežije i motivisanije i deluje da je Gordan Petrić udahnuo život Partizanu.

PROMENE UVEK DOBRE

To smatra i bivši desni bek vicešampiona Srbije Milivoje Ćirković (45), kojeg oduševljava to što Petrić ističe kako su igrači najbitniji.

- Promene su uvek dobre. Petrić je uneo energiju koja je bila potrebna Partizanu. Video sam da često ističe kako su igrači najbitniji i kako samo oni mogu da poboljšaju situaciju i vrate na pravi put. Daje im veliko samopouzdanje. Mada, to me ne čudi. On ima dosta iskustva, igrao je u velikim klubovima i vodio je razne timove tokom karijere, tako da zna kako se ponaša u ovoj situaciji - rekao je Ćirković.

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

BITNIJE PRVENSTVO

Veruje čovek koji je osvojio tri titule i Kup s Partizanom da će crno-beli doći do grupne faze, ali i da je bitnije domaće prvenstvo od Evrope.

- Partizan je protiv Hamruna izgledao mnogo sigurnije i vidi se napredak. Očekujem da se plasiraju u grupnu fazu bez ikakvih problema. Međutim, mislim da je Partizanov preporod počeo kada su postigli onaj gol protiv Mladosti. Videćemo šta će biti dalje, ali za "parni valjak" bitnije je domaće prvenstvo od Evrope - zaključio je Milivoje.

Partizan dovodi zvezdaša Cimirota

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i vezista Standarda iz Liježa Gojko Cimirot (29) u podmaklim je pregovorima s Partizanom i uskoro bi trebalo da obuče crno-beli dres. Zanimljivo, rođeni Trebinjac je nedavno otvoreno rekao da je veliki navijač Crvene zvezde i da bi voleo da zaigra u crveno-belom dresu iako mu cela porodica navija za Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading