JE*O VAS, DA VAS JE*O UGOVOR! Trener Osijeka izgubio živce: Ćavi izgubio triput za mesec dana, a ja za dve godine, a mene OVDE LINČUJU (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Bjelica reagovao na kritike pošto su belo-plavi u prva tri kola hrvatske lige osvojili samo dva boda.

JE*O VAS, DA VAS JE*O UGOVOR! Trener Osijeka izgubio živce: Ćavi izgubio triput za mesec dana, a ja za dve godine, a mene OVDE LINČUJU (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nenad Bjelica

Fudbaleri Osijeka napravili su kiks u trećem kolu hrvatske lige pošto su na domaćem terenu odigrali 2:2 protiv Varadžina koji se ove sezone vratio u elitni rang.

Belo-plavi su u krizi pošto imaju samo dva boda iz tri utakmice, a prethodno su u prvom kolu remizirali kod kuće sa Slaven Belupom bez golova, a potom izgubili 1:0 od Istre.

Navijačka grupa "Kohorta" razvila je transparent na kojem je pisalo "Anti NB" čime su poslali poruku treneru Nenadu Bjelici.

- Ja sam trener Osijeka i imam ugovor. Poštujem svoj ugovor, pokušavam na svakojake načine ekipu dovesti u stanje da pobedi utakmicu. Danas mislim da smo mogli dobiti utakmicu da nije bilo tih situacija i naravno da se vidim u stanju da mogu probuditi ekipu. I Ćavi je trener s pedigreom, pa je izgubio sa Kadizom, Rajo Valjekanom i Viljarealom tri puta u mesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dve godine, pa ga ne linčuju kao mene navijači i ima 25 milona ugovor. Ali dobro, ja to prihvatam tako, navijači uviek imaju pravo, poštujem ih, poštujem njihovo mišljenje, mislim da sam Osijeku jako puno dao i verujem da ću još puno dati - rekao je Bjelica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nenad Bjelica

Nije to bilo sve od rođenoh Osiječanina pošto je izgubio živce ugodinu i opsovao i tada se operom uporedio sa Ćavijem, trenerom Barselone.

- Ćavi je izgubio u mesec dana, tri puta u mesec dana, mesec dana je izgubio, a ima 25 milona ugovor, j..o vas ugovor da vas j..o ugovor - izgovorio je Nenad napuštajući konferenciju za medije.

 

 

Inače, čelnici Osijeka izglasali su poverenje treneru, a naredni izazov je 20. avgusta od 21.05. kada sledi gostovanje Dinamu u Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading