UŽAS: Teška povreda fudbalera - stadionom su odjekivali jauci! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.08.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 5. kola HNL-a sastale su se ekipe Osijeka i Varaždina.

UŽAS: Teška povreda fudbalera - stadionom su odjekivali jauci! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/printscreen

Susret na osiječkom "Gradskom vrtu" okončane je nerešenim rezultatom 2:2, ali je protekao u senci teške povrede gostujuće ekipe. 

Naime, u 24. minutu susreta nakon kornera gostiju i izbačene lopte, na nju su krenuli domaći fudbaler Mijo Caktaš i kapiten Varaždinaca Igor Postonjski. Caktaš je u klizećem startu pre stigao do lopte, ali je nošem inercijom nastavio kretanje tokom kojeg je "počistio" sa tenera kapitena Varaždina koji je nakon starta ostao na travi uz jauke i bolan izraz na licu.

 

 

O stepenu povrede govori i reakcija trenera Osijeka Nenada Bjelice koji se u momentu uhvatio za glavu kada je video u kakvom je stanju noga varaždinskog fudbalera.

Kao što je već rečeno, Osijek i Varaždin su podelili bodove, a u listu strelaca upisali su se Vedran Jugović i Dion Beiho kada je domaći tim u pitanju, dok su pogotke za novog člana hrvatske elite postigli Fran Brodić i Karlo Perić.

Nakon ovog meča obe ekipe imaju po pet osvojenih bodova i dele pozicije 7. i 8. na tabeli hrvatskog šampionata.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading