SLOBODNJAK PRESUDIO SADIKU I ALMERIJI: Alabina lepotica donela preokret i pobedu Realu (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2022

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Austrije dao gol u 75. minutu posle prekida, a ovaj šut bio mu je prvi kontakt sa loptom pošto je samo par sekundi ranije ušao u igru.

SLOBODNJAK PRESUDIO SADIKU I ALMERIJI: Alabina lepotica donela preokret i pobedu Realu (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Davida Alabe i saigrača

Stavljao je Umar Sadik, nekadašnji napadač Partizana na muke Tiba Kurtou, ali se Real Madrid iz Almerije vraća sa pobedom od 2:1 posle preokreta u prvom kolu Primere.

Aktuelni prvak Evrope i branilac titule šampiona Španije gubio je na poluvremenu od povratnika u elitni rang u gostima posle gola Largija Ramazanija u šestom minutu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Duel Umara Sadika i Naća

"Kraljevski klub" stigao je do izjednačenja u 61. minutu preko Lukasa Vaskeza, a desetak minuta kasnije Umar Sadik napustio je teren.

Blistao je na golu domaćina Fernando Martinez sa 13 odbrana, ali ništa nije mogao da uradi u 75. minutu kada je David Alaba majstorski pogodio iz slobodnog udarca.

Zanimljivo da je reprezentativcu Austrije to bio prvi kontakt sa loptom pošto je samo par sekundi ranije zamenio Ferlana Mendija.

Podsetimo, izabranici Karla Anćelotija već u prvom kolu imaju dva boda više od najvećeg konkurenta Barselone pošto su Katalonci u subotu odigrali 0:0 sa Rajo Valjekanom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading