INFUZIJA SAMOPOUZDANJA... Poruka Partizanovog heroja Markovića - Nadam se da je ovo prekretnica za povratak tamo gde i pripadamo (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper u 95. minutu dao gol za pobedu crno-belih u Novom Sadu protiv Mladost GAT u šestom kolu Mozzart Superlige Srbije.

INFUZIJA SAMOPOUZDANJA... Poruka Partizanovog heroja Markovića - Nadam se da je ovo prekretnica za povratak tamo gde i pripadamo (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Trenutak kada je Svetozar Marković postigao gol

Svetozar Marković spasio je Partizan u Novom Sadu pošto je postigao gol u 95. minutu za pobedu crno-belih protiv Mladost GAT od 1:0 u šestom kolu Mozzart Superlige Srbije.

Štoper je pogodio na debiju novog trenera Gordana Petrića, a veruje da će trijumf na stadionu "Karađorđe" dodatno probuditi "parni valjak".

- Nemam mnogo toga da kažem, osim da svi znaju koliko nam je bila potrebna ova pobeda. Teški su dani iza nas, nadam se da će ovo biti prekretnica i da ćemo se polako vratiti tamo gde i pripadamo - rekao je Marković posle meča.

Popularni Sveta bio je jedan od tragičara protiv AEK-a u Humskoj pošto je dao autogol za 1:1 koji je klub sa Kipra vratio u život i na kraju je tim iz Apolona prošao u plej-of za Ligu Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

- Koliko mi je bilo teško zbog autogola sa Kipranima i utakmice koju je tada trebalo da dobijemo, toliko smo sad dobili infuziju samopouzdanja. Nadamo se svi boljim danima - zaključio je štoper Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading