6:1! Bajern PREGAZIO Kostićev Ajntraht u Frankfurtu i na dominantan način započeo odbranu titule u Bundesligi! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion već posle 43 minuta vodio 5:0 protiv osvajača Lige Evrope na gostujućem terenu.

6:1! Bajern PREGAZIO Kostićev Ajntraht u Frankfurtu i na dominantan način započeo odbranu titule u Bundesligi! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nova sezona Bundeslige, a priča stara! Fudbaleri Bajern Minhena prošle sezone osvojili su desetu uzastopnu titulu šampiona Nemačke, a petak uveče po 11. krunu zaredom krenuli su na dominantan način.

"Bavarci" su u prvom kolu pregazili Ajntraht iz Frankfurta, aktuelnog osvajača Lige Evrope na gostujućem terenu sa laganih i ubedljivih 6:1.

Otišao je Robert Levandovski u Barselonu, ali to nije sprečilo izabranike Julijana Nagelsmana da već u 43. minutu imaju prednost od 5:0.

Redom su pogađali Džošua Kimih u petom, Bedžamin Pavar u desetom, Sadio Mane u 29, Džamal Musijala u 35. i Serž Gnabri na dva minuta do kraja prvog poluvremena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane (levo) u duelu sa Đibrijelem Soom

U 64. minutu domaćin je smanjio preko Randala Kolo Muanija, konačan rezultat postavio je Džamal Musijala koji se po drugi put upisao u strelce u 83. minutu.

Ponajbolji igrač "orlova" iz prethodne sezone i reprezentativac Srbije, Filip Kostić na svojoj poziciji bio je na terenu do 75. minuta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading