Predstavljen: Bajern doveo zamenu za Levandovskog!

Autor: Tanjug

Sport

26.07.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz stigao u Minhen.

Predstavljen: Bajern doveo zamenu za Levandovskog!

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Fudbalski klub Bajern iz Minhena potvrdio je da je doveo mladog napadača Rena Matisa Tela (17).

Bavarci su za Francuza platili 20 miliona evra, dok će Ren na ime bonusa moći da zaradi još 8,5 miliona evra.

- Bajern je jedan od najboljih klubova na planeti. Radujem se novom izazovu i daću sve od sebe za uspeh tima. Inspirisali su me razgovori sa direktorom Hasanom Salihamidžićem i ostalim čelnicima Bajerna. Posle tih razgovora sam shvatio da želim da dođem u Minhen - izjavio je Tel posle potpisivanja ugovora do leta 2027. godine.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je da je Tel privukao pažnju Bavaraca dobrim igrama u mlađim selekcijama reprezentacije Francuske.

- Matis je jedan od najvećih talenata evropskog fudbala. Brz, tehnički doteran, svestran napadač. Ove godine je postao prvak Evrope sa selekcijom Francuske do 17 godina i bio kapiten reprezentacije na završnom turniru u Izraelu. Dugo smo ga pratili i ubedili da predstojeće važne korake u karijeri napravi baš u Minhenu - rekao je Salihamidžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading