Levandovski udario na Bajern: Mnogo su lagali!

Autor:

Sport

30.07.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavni prelazak Roberta Levandovskog iz Bajerna u Barselonu i dalje je tema za svetske medije, a poljski golgeter u intervjuu za ESPN izjavio je da su ga neki ljudi u bavarskom klubu lagali i o njemu pričali gluposti.

Levandovski udario na Bajern: Mnogo su lagali!

Foto: Tanjug/AP

Poljak je istakao da je sada otvorio novo poglavlje, ali da neće zaboraviti odličan odnos sa trenerima i saigračima u Bajernu.

- Oduvek mi je najvažnije bilo da budem iskren. Nekima je to bio problem i shvatio sam da je možda pravo vreme za odlazak u Barselonu. Imao sam jako dobar odnos sa saigračima, stručnim štabom i trenerom. Te stvari će mi nedostajati jer bilo mi je prelepo tamo. Nismo samo prijatelji na terenu, već i više od toga. Ali to poglavlje je završeno i otvorio sam novo- izjavio je Levandovski za ESPN.

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

- Bilo je dosta politike u svemu što se događalo poslednjih nekoliko godina pre mog odlaska iz Bajerna. Klub je hteo da nađe neki razlog zašto me prodaje jer je to bilo teško objasniti navijačima, a ja sam to morao da prihvatim, iako su o meni pričali mnogo gluposti. Ali, znao sam da me navijači podržavaju.


Pominjalo se da bi Erling Holand mogao u Minhen i da je to mogući razlog odlaska Levandoskog, ali je Norvežanin na kraju završio u Mančester sitiju.

- Ne, nema to veze s Erlingom. Čak i ako nešto nije dobro za mene, istina mi je važnija. Takav sam. Ne želim da pričam o tome šta se tačno dogodilo, ali ako me pitate jesam li hteo da odem zbog njega, nisam. Nije mi bio problem njegov eventualni dolazak- rekao je Levandovski.

Poljski golgeter je u Bajern došao 2014. godine iz Borusije Dortmund, a za nemačkog velikana odigrao je 375 utakmica i postigao 344 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading