VELIKO IZNENAĐENJE: NBA as uprkos ZABRANI kluba posetio Pešićeve "orlove" (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije u avgustu će igrati prve dve utakmice drugog kola kvalifikacija za Mundobasket, a 1. septembra počinje Evropsko prvenstvo.

VELIKO IZNENAĐENJE: NBA as uprkos ZABRANI kluba posetio Pešićeve "orlove" (FOTO)

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije pod komandom selektora Svetislava Pešića u sredu su počeli pripreme za drugi krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i Evropsko prvenstvo (1. - 18. septembar).

"Orlovi" su na prozivci u Staroj Pazovi bili pojačani Nikolom Jokićem, ali su zabranu dolaska u Beograd dobila dva košarkaša iz NBA lige.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Nikola Jokić na prozivci Svetislava Pešića

U pitanju su krilni košarkaši Aleksej Pokuševski (20, Oklahoma siti Tander) i godinu dana mlađi Nikola Jović (Majami Hit).

Prvi od pomenutih, iskoristio je slobodno vreme i posetio Karijeve izabranike u petak, a na jednoj od fotografija može se videti kako razgovara sa Draganom Tarlaćem, direktorom našeg nacionalnog tima.

Republika

Foto: KSS

Dragan Tarlać i Aleksej Pokuševski

Podsetimo, "orlovi" će u borbi za Mundobasket dočekati Grčku 25. avgusta, a tri dana kasnije gostovaće Turskoj.

Na Evrobasketu nastupaće u D grupu u češkom Pragu zajedno sa domaćom selekcijom, Finskom, Izraelom, Holandijom i Poljskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading