PAKAO! Šok vest za Partizan nekoliko sati pred meč na Kipru!

Autor:

Sport

04.08.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak posao za viceprvaka Srbije.

PAKAO! Šok vest za Partizan nekoliko sati pred meč na Kipru!

Foto: Starsport

Fudbeleri Partizana od 18 časova gostuju kiparskom AEK-u u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a sudeći po predikcijama prognostičara, crno-bele čeka pravi pakao na Kipru.

Vremenska prognoza kaže da se u Larnaki danas očekuju čak 34 stepena, a pritom je utakmica zakazana u izuzetno ranom terminu, kao po tradiciji na "rajskom ostrvu".

Republika

Foto: Accuweather

Vremenska prognoza za Larnaku

Štaviše, subjektivan osećaj biće 38 stepena, a ovakva prognoza sigurno da pogoduje domaćinu koji je naviknut da igra po visokim temperaturama, tipičnim za Kipar.

Vrućina je pre dve godine napravila veliki problem Crvenoj zvezdi, koja je tada eliminisana od Omonije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a nema dileme da bi u različitim uslovima ishod tog duela bio drugačiji.

Parni valjak će pokušati da preokrene tok sezone koju je započeo na katastrofalan način, a ukoliko uspe da eliminiše AEK imaće obezbeđen plasman u grupnu fazu Lige konferencija. Kako će se vicešampion Srbije snaći u paklu "AEK Arene" videćemo večeras...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lala

04.08.2022 09:24

Neko još gleda Srpske blizance kako muče loptu?