Fejsa i Natho u glas: Najbolji smo kada je najteže!

Autor:

Sport

03.08.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nalaze se u Larnaki, gde ih sutra (18.00) očekuje prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe AEK, a uoči duela sa Kipranima iskusni vezista viceprvaka Srbije Ljubomir Fejsa poručuje da su crno-beli najbolji kad je teško.

Fejsa i Natho u glas: Najbolji smo kada je najteže!

Foto: Starsport

Partizan je loše počeo sezonu i u domaćem šampionatu osvojio pet bodova u četiri kola, pa za aktuelnim šampionom i liderom Superlige Crvenom zvezdom već zaostaje sedam bodova.

- Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra- izjavio je Fejsa za sajt FK Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Ljubomir Fejsa

 

Izraelac Bibras Natho nada se da će od utakmice na Kipru crno-beli pokrenuti seriju dobrih rezultata.


- Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Verujem da od sutrašnje utakmice krećemo i onda ćemo ići samo napred- rekao je Natho.
Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho

Napadač kluba iz Humske Rikardo Gomes smatra da je vreme da se promeni tok sezone.

- Situacija nije laka, a čekaju nas nezgodan protivnik i teško vreme. Ipak, želimo da promenimo tok sezone i to već od ove utakmice na Kipru- istakao je Gomes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
VUCELA VAZURA NEDIC NAPOLJE

03.08.2022 16:10

BRAVO AJDE DA VIDIMO I TO CUDO

Petokolonasi u fotelje

04.08.2022 11:13

Prvo uprava mora da ode !