U Humskoj PRESEKLI oko trenera: Otkriveno ko će sa klupe PREDVODITI Partizan na Kipru!

Autor:

Sport

31.07.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli usvojili "iznuđeno rešenje".

U Humskoj PRESEKLI oko trenera: Otkriveno ko će sa klupe PREDVODITI Partizan na Kipru!

Foto: Starsport

Trener Partizana Ilija Stolica

Glavna tema u Humskoj je status trenera Ilije Stolice, čiji početak staža na klupi Partizana opisuje samo jedna reč - košmar! Crno-beli su uspeli da trijumfuju samo jednom u četiri utakmice, a nezadovoljstvo "Grobara" kulminiralo je nakon poraza kraj Jošanice - 0:1.

Iako je većinski stav da Stolici treba da se uruči otkaz, njegov ostanak na mestu šefa struke diktira "vremenski cajtnot". Parni valjak već u sredu putuje u Larnaku, na prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv AEK-a, pa je jasno da vremena za trenersku rokadu nema. Na taj način, bivši selektor mlade reprezentacije Srbije dobiće još jednu šansu, a ukoliko uprska i na "rajskom ostrvu", onda ni ne zaslužuje da trenira Partizan na duži rok.

Republika

Foto: instagram.com/milosvazura

Vučelić "za", Vazura "protiv" - Stolica ipak ostaje bar do četvrtka

Beogradski mediji uveliko spekulišu oko Ilijinog naslednika, a najglasnije se pominju dva imena, Igor Duljaj i Albert Nađ. Kao kandidat, prvenstveno navijača, figurira i Savo Milošević, a sada sve zavisi od ishoda prvog duela viceprvaka Srbije na evropskoj sceni...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Ras

31.07.2022 13:14

Uprava napolje.

72

31.07.2022 18:31

I šta se dobija sa Nađom i Duljajem, ništa. Uprava treba da je svesna da nemogu naći dobrog trenera dok oni ne spakuju kofere.

Obilna kisa

31.07.2022 20:45

Ovaj Stolica nije kriv. Sa ovom upravom Partizan je u kanalu od onog momenta kada su profi Vuleticu izmakli stolicu.