NEMA LAKIH PROTIVNIKA: Oglasio se Stolica posle žreba - Partizan će biti SPREMAN!

Autor:

Sport

18.07.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg crno-belih.

NEMA LAKIH PROTIVNIKA: Oglasio se Stolica posle žreba - Partizan će biti SPREMAN!

Foto: Starsport

Trener Partizana Ilija Stolica

Kuglice u Nionu bile su naklonjene Partizanu koji će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati sa poraženim iz dvomeča Midtjiland/AEK Larnaka.

Trener crno-belih Ilija Stolica izjavio je da u ovoj fazi takmičenja "nema lakih rivala", kao i da će Parni valjak dočekati spreman izazov na evropskoj sceni.

- U ovoj fazi takmičenja u Evropi nema lakih protivnika.To su stvari za koje se spremamo, bez obzira ko je protivnik, a znamo da on dolazi iz staze šampiona, te da je logična stvar da se se spremamo na isti način - rekao je Stolica za klupski sajt, a potom je dodao:

Svaki protivnik je težak. Ne znamo još konkretno ko će to biti, osim iz kog će biti para. Svaki par je jednako ozbiljan. To su sve iskusne ekipe, sa velikim brojem internacionalaca i reprezentativaca, dolaze iz staze šampiona. I kao što sam rekao, nema lakih protivnika i spremamo se podjednako za sve - zaključio je kormilar Partizana.

Prve utakmice treće kvalifikacione runde zakazane su za 4. avgust, dok će revanši biti odigrani nedelju dana kasnije. O kvalitetu Danaca i Kiprana možete se detaljnije informisati OVDE, dok je i Crvena zvezda takođe imala sreće prilikom izvlačenje, budući da će se za plej-of kvalifikacija za LŠ sastati sa boljim iz dvomeča Pjunik/Didelanž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading