Dačić i Marković stigli na konsultacije kod Vučića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.07.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lista okupljena oko SPS osvojila je 31 mandat na parlamentarnim izborima 3. aprila.

Dačić i Marković stigli na konsultacije kod Vučića

Foto: TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC

Lideri koalicije SPS-Jedinstvena Srbija-Zeleni Srbije stigli su danas oko 14.15 na konsultacije o mandataru nove vlade kod predsednika Republike Aleksandra Vučića.

Na Andrićev venac došla je delegacija na čelu sa predsednikom SPS-a Ivicom Dačićem i predsednikom JS Draganom Markovićen Palmom, a među njima je i potpredsednik SPS Ðorđe Miličević.

Lista okupljena oko SPS osvojila je 31 mandat na parlamentarnim izborima 3. aprila.

Podsetimo, Vučić je konsultacije počeo 14. jula, kada se odvojeno sastao sa predstavncima Koalicije Albanaca doline, Zajedno za Vojvodinu - Vojvođani (Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Zajedno za Vojvodinu) i Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja ; - Usame Zukorlić Stranka demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina nije došla na konsultacije.

Dan kasnije, Vučić je obavio konsultacije, takodje odvojeno, sa ; Savezom vojvođanskih Mađara, strankom Zavetnici i koalicijom oko Dveri.

Pre početka konsultacija, iz koalicije Moramo i Pokreta ne davimo Beograd saopštili su da se neće odazvati pozivu na konsultacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading