ZA PUTINA POSEBAN POZDRAV, A ZA BAJDENA... Predsednik Amerike na udaru, OVO JE RAZLOG!

Autor:

Svet

18.07.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent "Foks njuza", podelio snimak na kome se vidi kako se srdačno i prijateljski Putin pozdravlja sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, kod koga je Bajden trenutno u poseti.

ZA PUTINA POSEBAN POZDRAV, A ZA BAJDENA... Predsednik Amerike na udaru, OVO JE RAZLOG!

Foto: Tanjug/AP

Poseta američkog predsednika Džozefa Bajdena Saudijskoj Arabiji izazvala je podeljene reakcije u SAD. Kritikuju ga što je uopšte tamo otputovao, a sada se i Tviter zajednica bavi načinom na koji se pozdravio sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, Mohamedom bin Salmanom.

Naime, Kajl Beker, jedan od producenata "Foks njuza", nekadašnje omiljene televizije američkog predsednika Donalda Trampa, objavio je tvit na kome se vidi izuzetno prisan odnos prestolonaslednika Mohameda i lidera Rusije Vladimira Putina.

Osim što se smeju "od uveta do uveta", čini se da ova dva visoka zvaničnika imaju i neki poseban pozdrav, koji ukazuje na veliko poštovanje i prijateljstvo.

- Čitav svet se smeje Bajdenu, ne SAD. Ovo će prestati tek kada Amerikanci budu sprečili budale da vode njihovu zemlju - zaključio je Beker, na šta su se svojim komentarima nadovezivali brojni Amerikanci.

Jedan od njih je konstatovao da je pozdrav prestolonaslednika Saudijske Arabije i Putina izgleda poput nekog mađioničarskog poteza, da je kul i da se vidi da se vidi da je značajno drugačiji u poređenju sa mlakim dočekom Bajdena.

Budući da se na ovom snimku nalazi i Tramp, mnogi su nagađali da je načinjen ranije, te da tako sve teorije o savezništvu Arabije i Putina nasuprot Bajednu padaju u vodu.

Ono zbog čega je ovo rukovanje još bilo sporno je i činjenica da je lider Amerike "pljunuo pa polizao", budući da je zbog razgovora o nafti, usled panike sa obezbeđivanjem energenata koja trenutno vlada u svetu, na neki način pogazio svoju reč.

Naime, Bajden je pre izbora za predsednika SAD, rekao da želi da Saudijska Arabija zbog ubistva Kašogija bude izopštena na međunarodnom nivou.

Kašogi je bio poznat kao veliki kritičar prestolonaslednika bin Salmana, pa je sumnja američkih vlasti kao odgvornog za ovu likvidaciju pala upravo na Mohameda.

Bajden nije jedini američki lider, čiji su pozdrav sa saudijskim zvaničnicima kritikovali.

Naime, tviteraši su objavili i snimak na kome se vidi kako se nevešto, nekadašnji predsednik SAD klanja lideru ove kraljevine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading