Kvalifikacije za LŠ: Bodo Glimt petardirao Litvance, remi u Azerbejdžanu!

Autor:

Sport

03.08.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežani pred plej-ofom, u Budimpešti će biti neizvestan revanš.

Kvalifikacije za LŠ: Bodo Glimt petardirao Litvance, remi u Azerbejdžanu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bodo Glimta sa navijačima

Fudbaleri Bodo Glimta jednom nogom su već u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, pošto su u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija na svom terenu pobedili Žalgiris sa 5:0.

Norvežanima je dugo trebalo da načnu mrežu gostiju, pošto je Hugo Vetlesen iz penala u 33. minutu doveo Bodo u vođstvo. Samo tri minuta kasnije je prednost domaćina duplirao Amal Pelegrino.

Bodo Glimt je i u drugom delu u razmaku od tri minuta dao dva gola, pošto su u 58. i 61. mreže tresli Lars Salvesen i Marijus Hoibraten. Konačan rezultat je u sudijskoj nadoknadi postavio Runar Espejord.

U istom terminu su se u Azerbejdžanu sastali Karabag i Ferencvaroš, a ta utakmica je završena bez pobednika, rezulatom 1:1.

Oba gola na toj utakmici su pala u prvom poluvremenu, a Mađari su poveli u 17. minutu preko Franka Bolija. Izjednačenje domaćem timu je doneo Ovusu u 34. minutu, kada je postavio i konačan rezultat, kako se na kraju ispostavilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading