NE ZANIMAJU ME NI ZVEZDA NI PARTIZAN! Srbin iz Pjunika nema poštovanja za naše najveće klubove!

Autor:

Sport

03.08.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam fasciniran večitim rivalima, nikada nisam bio navijač. Pružam najbolje partije za tim za koji igram, poručio je Zoran Gajić za naš portal

NE ZANIMAJU ME NI ZVEZDA NI PARTIZAN! Srbin iz Pjunika nema poštovanja za naše najveće klubove!

Foto: Tanjug/AP

Zoran Gajić (desno) u dresu ćeškog Zlina na utakmici protiv Kopenhagena

U srpskom fudbalu sve se gleda kroz crveno ili crno bele i navijačku prizmu. Međutim, fudbaler Pjunika Zoran Gajić (32), koji će večeras (20.45) odmeriti snage s crveno-belima u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ne prati taj trend i njega ne zanimaju mnogo večiti rivali.

Nekadašnji igrač Voždovca, Sinđelića i Borče istakao je u razgovoru za portal Republika.rs da ga samo zanimaju dobri rezultati kluba čiji dres nosi.

 

 

PRAVI PROFESIONALAC

- Ja sam već godinama u inostranstvu. Uglavnom sam igrao u stranim klubovima. Nikada nisam igrao za večite, bar ne za prvi tim, tako da ne mogu reći da navijam za nekog od njih. Iskreno, ne zanima me ni Zvezda, a ni Partizan. Prosto, nikada nisam bio neki navijač. Ja sam profesionalac i sve gledam s te strane - objasnio je Gajić.

Republika

Foto: Starsport

Nisu u centru pažnje - Fudbaleri večitih rivala

Međutim, on je poručio da veoma poštuje trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

- Zvezda ima odličan tim ove sezone, dok Partizan ne stoji najbolje. Međutim, ne bih nikoga posebno izdvajao. Svi igrači su veoma kvalitetni. Mogu samo da kažem da je trener Zvezde Dejan Stanković prava fudbalska legenda i ima veliko znanje - rekao je srpski fudbaler.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Za razliku od klupskog fudbala, Gajić je istakao da redovno prati rezultate koje beleži reprezentacija Srbije.

- Pratim našu reprezentaciju. Drago mi je što smo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Smatram da Dragan Stojković Piksi radi odličan posao i samo neka nastavi tako - naveo je odbrambeni igrač.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Gajić, koji poslednjih godinu dana nastupa za Pjunik, objasnio je i koja je razlika između srpske i jermenske lige.

- Zadovoljan sam u Jermeniji. Nemam neki preterani pritisak, kao što je to situacija u srpskom fudbalu. Ovde je sve drugačije. Ako bih morao da uporedim takmičenja, to je onda po broju ekipa. Tamo se izdvajamo Ararat Jermenija i mi, mi ćemo se boriti za titulu. Videćemo kako će se stvari odvijati, ali se ja nadam našem trijumfu - istakao je iskusni defanzivac.

 

 

PARE NISU BITNE

Ekipa Pjunika po Transfermarktu vredi svega 6.200.000 evra, a, i pored toga, uspela je u prošlom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona da savlada Dudelanž. Međutim, Gajić je objasnio da na terenu ne igraju pare, već igrači.

 

 

- Video sam da se danima pominje kako je Pjunik jeftin, ali ja ne gledam tako na te stvari. Bitni su igrači koji su na terenu i ono što oni pokažu, a ne koliko vredimo na Transfermarktu, pošto pare ne igraju. Meni je u Jermeniji bitan kvalitetan fudbal, to je sve što me zanima - zaključio je Zoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading