POSLEDNJI POZIV DELIJAMA: Delimo dres Crvene zvezde, Katai ZOVE na "Marakanu"!

Autor:

Sport

01.08.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju jermenskog prvaka u grotlu našeg najvećeg stadiona.

POSLEDNJI POZIV DELIJAMA: Delimo dres Crvene zvezde, Katai ZOVE na "Marakanu"!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Crvena zvezda će u sredu od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti jermenski Pjunik, a "Delije" su pokrenule akciju sa pozivom da se na "Marakanu" dođe u dresu prvaka Srbije. Naša redakcija se uključila u akciju deljenja dresova crveno-belih, a poziv zvezdašima uputio je i najbolji fudbaler našeg najtrofejnijeg kluba Aleksandar Katai.

- Svaki put je poseban osećaj pred evropske utakmice, iako sam ih odigrao mnogo u dresu Crvene zvezde. Međutim, one sa sobom nose težinu, ali i pozitivan naboj, jer tad smo svesni da će tribine stadiona da budu pune, a tako najviše volimo da igramo. Pozvao bih navijače da na evropsku premijeru dođu u Zvezdinim dresovima i da se tako na tribinama napravi atmosfera za pamćenje - istakao je dribler iz Srbobrana.

Kataiju je sezona počela kao iz snova. Prvo mu je uručena nagrada "Bora Kostić" za najboljeg strelca Crvene zvezde u prethodnoj sezoni, potom je odigrao 150. utakmicu u klubu, a zatim ušao među 10 najboljih strelaca u istoriji srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading