HAOS PRED MEČ NA "MARAKANI": Zvezdin rival PRIMORAN da izađe na teren!

Autor:

Sport

01.08.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke rešio da se oglasi, ne može da se pomiri sa neuspehom.

HAOS PRED MEČ NA "MARAKANI": Zvezdin rival PRIMORAN da izađe na teren!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Pjunika napravili su lošu uvertiru uoči prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

Prvak Jermenije poražen je minimalnim rezultatom od Ararata, a trener Egiše Melikjan bio je besan što nije uvažen njihov zahtev da se utakmica odloži.

Ne želim da pričam o utakmici. Želim da pričam o ovoj situaciji jer sam veoma ljut. Pre svega čestitam Araratu. Zaslužili su pobedu. Oni nemaju nikakve veze sa ovim - počeo je Melikjan, a potom je dodao:

Svi mi moramo da dokažemo delima a ne rečima da nam je stalo do jermenskog fudbala. Zahtevali smo da se ova utakmica ne odigra jer imamo važan meč 3. avgusta. Rekli su nam da meč treba da se odigra jer oni tako žele. Ne znam zašto to žele, samo su tako odlučili.

Ekipi Alaškerta se minule takmičarske godine izlazilo u susret kada je reč o evropskim obavezama.

Alaškert je predstavljao jermenski fudbal u Evropi, a mi ga predstavljamo ove. Jako me nerviraju ti izbori. Odlučili su tako, zašto? -na kraju je upitao trener Pjunika, koji će na stadionu "Rajko Mitić" gostovati u sredu od 20 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading